Posredovanje: Prodaja

Velikost: 94.3 m2

Vrsta: Stanovanje, 4-sobno

Adaptirano l. 2018
zgrajeno leta 2009

Nadstropje: P/3

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Lj. J&Z del (Vič, Rudnik)

Naselje: Lavrica

EI: D (60 - 105 kWh/m2a)


Cena: 398.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
94,3 m², 4-sobno, zgrajeno l. 2009, adaptirano l. 2018, P/3 nad., prodamo. Cena: 398.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Lavrici v zelenem in mirnem naselju OB POTOKU prodamo pritlično 4 sobno stanovanje, ki ga odlikuje odprt osrednji bivalni prostor s panoramskimi okni in izhodom na atrij, kjer je trta in veliko prostora za druženje. To je izjemna priložnost za vse, ki iščete sončno, prostorno in pritlično stanovanje s dvema parkirnima mestoma v garaži.

Stanovanje obsega: spalnico z garderobno sobo, dve otroški sobi, kopalnico, osrednji povezovalni prostor, kjer je prostorna kuhinja z otokom, jedilni kotiček in dnevna soba s panoramskimi okni in izhodom na atrij.Stanovanje je redno vzdrževano in je opremljeno s kvalitetnimi materiali ter vrhunsko opremo. Okna imajo nameščene komarnike in zunanje žaluzije.

Ogrevanje: plinska peč v stanovanju, ki je redno servisirana. Vgrajen pametni sistemom »TADO« za prilagajanje ogrevanja v prostorih ter meri temperaturo, vlago in kvaliteto zraka v vsaki sobi. Sistem se urejena preko mobilne aplikacije in vam omogoča, kontroliranje porabe.

Atrij v velikosti 62 m² je ograjen in ima lasten izhod. Leta 2019 je bil v celoti adaptiran, vključno z razvodom za vodo in elektriko ter vzpostavitvijo drenaže. Atrij v osrednjem delu vključuje manjšo zelenico, ki jo krasi čudovit javor. Preostali del atrija je tlakovan, kar omogoča enostavno vzdrževanje.

LEGA: V (celotno stanovanje), S (otroška soba)

POVRŠINE:

  • bruto površina: 93 m²
  • neto površine: 77 m²
  • terasa: 9,6 m²
  • kletni prostor: 7 m²

LASTNOSTI:

  • Ogrevanje: plinska peč v stanovanju, ki je redno servisirana. Vgrajen pametni sistemom »TADO« za prilagajanje ogrevanja v vsakem prostoru ter meri temperaturo, vlago in kvaliteto zraka v vsakem prostoru. Opravljanje preko mobilne aplikacije.
  • Parkiranje zagotovljeno v garaži: 2 parkirni mesti za avtomobila (11,5 m² in 12,3 m²) in 2 parkirni mesti za motorje (skupaj 7 m²)
  • Dvigalo: DA
  • Optika: DA
  • Oprema po dogovoru

Manjši stanovanjski blok je grajen iz železobetona. Upravnik PINACEA d.o.o. skrbi za redno vzdrževanje stavbe ter urejenost okolice in otroških igrišč.  Parkiranje za goste je urejeno pred naseljem.

Lokacija je primerna tako za starejše osebe, ki želijo bližino storitev, kot tudi za mlade pare ali družine, ki iščejo priročno in udobno okolje za življenje. Poleg tega se nahaja v mirnem naselju, kar vam omogoča sproščen in miren vsakdanjik.

Le korak stran se nahaja vrtec, osnovna šola Lavrica, trgovine Hofer in Spar, manjša tržnica, pekarna, avtobusna in železniška postaja, glasbena in plesna šola itd. To pomeni, da imate vse, kar potrebujete, na dosegu roke, kar dodatno olajša vaše vsakodnevno življenje.

Vpisano v zemljiško knjigo brez bremen. Vseljivo po dogovoru.

Za več informacij smo vam na voljo. Vabljeni na ogled!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% + 22% ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en