LOOX nepremičnine je butična nepremičninska agencija, ki na individualen in strokoven pristop prisluhne in poišče prave poti do vaših uresničljivih sanj. Za vas opravljamo nepremičninsko posredovanje in svetovanje pri nakupu, prodaji, oddaji nepremičnin. Ekipa izobraženih in strokovno podkovanih nepremičninskih agentov vam zagotavlja, da ste v varnih rokah. Vedno smo tukaj, da se pogovorimo in rešimo kakršnokoli zagato. To je nam v izziv in cilj našega sodelovanja.

Kot dodatne storitve vam lahko ponudimo svetovanje in celovito obnovo nepremičnine, notranji interier, arhitekturne rešitve, cenitev nepremičnine in še mnogo več. Sodelujemo le z najboljšimi mojstri in strokovnjaki, ki nam zagotovijo kvalitetno in časovno izvedbo projekta.

Naše prednosti

  • UČINKOVITOST - Postavili smo visoko lestvico in premaknili gore, da bi presegli pričakovanja.
  • ZNANJE - Razumemo nepremičninske trge, gospodarske razmere doma in v tujini ter potrebe naših strank.
  • ODGOVORNOST - Potrebe in interesi naših strank so v središču vsega, kar počnemo.
  • POVEZANOST - Odnosi so nam vse. Ljudi povezujemo z njihovimi domovi in z njihovimi skupnostmi.
  • STRAST - To kar delamo nas veseli ter motivira s cilje po uspešno zaključenem projektu.
  • SRČNOST - Radi imamo to, kar počnemo.

Pokličite nas, tukaj smo za vas!

 

“Pred 10. leti sem začela spoznavati svet nepremičnin. Ko iščeš svoj novi dom in spoznaš, da je to en velik peskovnik v katerem je veliko vsebin, idej, kreativnosti, ekonomije, analiz, ljudi, psihologije, marketinga, arhitekture, gradbeništva, notranjega oblikovanja, investicijskih priložnosti in še mnogo, mnogo več. Za vsakega se najde model za potičko za njegov novi dom ali priložnost. Vesela sem, da je iz hobija zrastla nova poslovna pot. LOOX je tukaj za vas.”

Mateja Funtek Derča (LinkedIn)

en