LOOX nepremičnine je butična nepremičninska agencija, ki na individualen in strokoven pristop prisluhne in poišče prave poti do vaših uresničljivih sanj. Za vas opravljamo nepremičninsko posredovanje in svetovanje pri nakupu, prodaji, oddaji nepremičnin. Ekipa izobraženih in strokovno podkovanih nepremičninskih agentov vam zagotavlja, da ste v varnih rokah. Vedno smo tukaj, da se pogovorimo in rešimo kakršnokoli zagato. To je nam v izziv in cilj našega sodelovanja.

Kot dodatne storitve vam lahko ponudimo svetovanje in celovito obnovo nepremičnine, notranji interier, arhitekturne rešitve, cenitev nepremičnine in še mnogo več. Sodelujemo le z najboljšimi mojstri in strokovnjaki, ki nam zagotovijo kvalitetno in časovno izvedbo projekta.

Naše prednosti

  • UČINKOVITOST - Postavili smo visoko lestvico in premaknili gore, da bi presegli pričakovanja.
  • ZNANJE - Razumemo nepremičninske trge, gospodarske razmere doma in v tujini ter potrebe naših strank.
  • ODGOVORNOST - Potrebe in interesi naših strank so v središču vsega, kar počnemo.
  • POVEZANOST - Odnosi so nam vse. Ljudi povezujemo z njihovimi domovi in z njihovimi skupnostmi.
  • STRAST - To kar delamo nas veseli ter motivira s cilje po uspešno zaključenem projektu.
  • SRČNOST - Radi imamo to, kar počnemo.

Pokličite nas, tukaj smo za vas!

 

"Pozdravljeni! Moje ime je Mateja in sem ustanoviteljica ter lastnica nepremičninske agencije LOOX. Z veseljem vas pozdravljam na naši spletni strani. Pred desetimi leti sem začela raziskovati svet nepremičnin, kar me je popolnoma navdušilo. Iskanje novega doma je kot vstop v velik peskovnik, poln vsebin, idej, kreativnosti, ekonomije, analiz, ljudi, psihologije, marketinga, arhitekture, gradbeništva, notranjega oblikovanja, investicijskih priložnosti in še mnogo več. V LOOX-u verjamemo, da za vsakega posameznika obstaja idealen model, ki bo ustrezal njegovim potrebam za nov dom ali investicijsko priložnost.

Vesela sem, da se je moj hobi razvil v novo poslovno pot in da vam lahko ponudimo naše storitve. Nepremičninska agencija LOOX je tukaj za vas, da vam pomagamo pri iskanju in izbiri idealne nepremičnine. S strokovnostjo, predanostjo in strastjo se trudimo zagotoviti, da boste imeli odlično izkušnjo pri nakupu ali prodaji nepremičnine.

Ne glede na to, ali iščete dom za družino, stanovanje za najem ali investicijsko priložnost, vam bomo z veseljem pomagali. Z našo ekipo izkušenih strokovnjakov v nepremičninskem svetu boste deležni osebnega pristopa in individualne pozornosti.

Hvala, ker ste obiskali LOOX nepremičninsko agencijo. LOOX je tukaj za vas!

Mateja Funtek Derča (LinkedIn)

en