LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.

Posredovanje: Prodaja

Velikost: 132.7 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

Adaptirano l. 2010
zgrajeno leta 2006

Nadstropje: 4/4

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 439.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
132,7 m², 3-sobno, "penthouse", zgrajeno l. 2006, adaptirano l. 2010, 4/4 nad., Mesarska cesta, svetlo, prostorno 3 sobno dupleks stanovanje s čudovitim pogledom na Golovec, s teraso, 2 parkirnima mestoma v garaži, prodamo. Cena: 439.000,00 EUR

Dodaten opis

Na odlični lokaciji v bližini centra v urejeni soseski brez avtomobilov se nahaja 3 sobno stanovanje s čudovitim pogledom na Golovec. Lokacija je edinstvena saj je razpeta med zelenim delom Ljubljane (Golovec, park Kodeljevo, Ljubljanski grad) in središčem mesta, ki je oddaljeno le 10 minut hoje.

Stanovanje je orientirano na vzhod in je dvoetažno (duplex) z dvema parkirnima mestoma v garaži in veliko shrambo. Velikost stanovanje skupaj s terasami je 132,7 m². V prilogi je tloris stanovanja.

V spodnjem delu stanovanje obsega predprostor, utility z garderobo, wc za goste, kuhinjo, jedilnico, velik dnevni prostor, shramba z utility in teraso s pogledom na Golovec (vzhod). V nadstropju pa stanovanje obsega hodnik z veliko garderobno omaro, kopalnico, spalnico, veliko otroško sobo, kabinet ter dve terasi, ki ju je možno zastekliti. Tloris se lahko prilagodi vašim potrebam in se lahko poveča za eno dodatno (4 sobno stanovanje). 

Blok ima dvigalo in je zelo lepo vzdrževan. Soseska je mirna in ima otroško igrišče, veliko prostora za rekreacijo ter klopce ob drevoredu. V bližini so trgovine (Mercator, Hofer), šola, vrtec, pošta, tržnica in vsa ostala infrastruktura, ki jo potrebujete za udobno življenje.

Stanovanje je ZK urejeno in vseljivo po dogovoru. 

Poseben pogoj prodajalca je, da kupec prevzame plačilo davka na promet nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Mesarska cesta 22, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en