Posredovanje: Prodaja

Velikost: 125.1 m2

Vrsta: Stanovanje, 4-sobno

zgrajeno leta 2023

Nadstropje: P/3

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

EI: Ni podatka


Cena: 850.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
125,1 m², 4-sobno, zgrajeno l. 2023, P/3 nad., prodamo. Cena: 850.000,00 EUR

Dodaten opis

Luksuzno 4-sobno stanovanje z atrijem v središču Ljubljane na Prulah

Na eni izmed najbolj znamenitih in zaželenih lokacij ob Ljubljanici se ponuja izjemna priložnost za prestižno bivanje v novogradnji. Prodaja se zadnja enota v rezidenci, ki združuje vrhunsko arhitekturo, sodobno udobje, izjemno lokacijo in visoko energetsko učinkovitost. 

Pritlično 4-sobno stanovanje obsega bivalno površino, prostorno teraso in čudovit atrij. Stanovanje omogoča mirno in udobno bivanje v zelenem delu centra Ljubljane. Ne zamudite priložnosti, da postanete lastnik tega izjemnega doma, ki ponuja vse, kar potrebujete za prestižno in udobno bivanje.

Lastnosti stanovanja:

  • Neto tlorisna površina: 125,1 m²
  • Terasa: 26,6m²
  • Atrij: 61,52 m²
  • Klet: 7 m²
  • Talno ogrevanje: centralna plinska peč
  • Klimatska naprava: DA
  • Rekuperacija: DA, vgrajen sistem za rekuperacijo zraka zagotavlja svež in čist zrak ter energetsko učinkovitost
  • Parkiranje: DA, lastniško parkirno mesto v garaži 

Bivalna površina v izmeri 99,50 m² vključuje vhodno garderobno vežo, povezovalni hodnik, spalni del z dvema sobama, kopalnico s kotnim oknom in glavno spalnico z walk-in garderobo. Dnevni prostor se odpira proti Ljubljanici in ima jugozahodno lego, kar omogoča obilico naravne svetlobe skozi cel dan. Skupni prostor dnevne sobe, jedilnice ter kuhinje nudi čudovit ambient za druženje, s pogledom na teraso in atrij. Stanovanju pripada tudi shramba v kleti.

Cena vključuje 9,5 % DDV.

Lokacija: 

Stanovanje se nahaja v mirnem in zelenem okolju, v neposredni bližini Špice in Ljubljanice, hkrati pa je blizu centra mesta, kar omogoča hiter dostop do vseh pomembnih storitev in infrastrukture. Rekreativne in športne površine (Golovec, Ljubljanski Grad) so le korak stran, kar je idealno za vse, ki si želijo aktivnega življenjskega sloga.

Za več informacij in ogled vas vabimo, da nas kontaktirate, Mateja +386 31657397 ali preko el. pošte mateja@loox-nepremicnine.si . Vabljeni!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% + ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en