Posredovanje: Prodaja

Velikost: 59.8 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

zgrajeno leta 2022

Nadstropje: 5/10

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Center

Naselje: LJ-Center

EI: B1 (15 - 25 kWh/m2a)


Cena: 490.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
59,8 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2022, 5/10 nad., Top lokacija, 3 sobno stanovanje, opremljeno, bazen v 11. nad, prodamo. Cena: 490.000,00 EUR

Dodaten opis

Luksuzno stanovanje s storitvami v središču Ljubljane – investicijska priložnost 

Ponujamo izjemno priložnost za nakup modernega, svetlega in opremljenega 3-sobnega stanovanja, ki se nahaja v središču mesta, na Kolodvorski ulici. Ta nepremičnina ne predstavlja le udobnega in elegantnega življenjskega prostora v srcu Ljubljane, temveč tudi izjemno privlačno investicijsko priložnost.

Stanovanje se nahaja  v 5 nadstropju in ga odlikuje funkcionalna zasnova, ki vključuje hodnik, ki povezuje vse prostore, kopalnico s tušem, prostorno spalnico, dodatno sobo, osrednji prostor, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevni kotiček.

Značilnosti:

  • Bivalna površina: 59,80 m²
  • Klima: DA
  • Oprema: DA
  • Lega stanovanja: Osrednji prostor J, spalnica Z, soba JZ
  • Parkiranje: Možnost nakupa parkirnega prostora v garaži objekta 
  • Možnost oddajanja v dolgoročne ali kratkoročne namene

Storitve 

  • NEU Residences prinaša revolucionarno koncept stanovanj s storitvami, ki stanovalcem in gostom omogočajo izkoriščanje potenciala vrhunske lokacije v središču Ljubljane.
  • Zunanji bazen v 11. nadstropju je kot nalašč za osvežitev in sprostitev ob čudovitem razgledu na mesto in Ljubljanski grad. Storitve, ki so vam na voljo osebni asistent, čiščenje in postrežba, Fitnes center in spa, varovanje 24/7. 

Stanovanje se nahaja na izjemni lokaciji v središču Ljubljane, le nekaj korakov od ključnih mestnih znamenitosti ter z vso potrebno infrastrukturo, ki jo ponuja prestolnica: trgovine, restavracije, šole, vrtci, galerije, muzeji in še več. Le nekaj korakov stran se razprostira čudoviti park Tivoli, ki ponuja obilo zelenih površin za sprostitev in rekreacijo.

Vpisano v zemljiško knjigo brez bremen. Za več informacij smo vam na voljo. Vabljeni na ogled!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzeme del stroškov prodaje v višini 2% + ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en