Posredovanje: Prodaja

Velikost: 740 m2

Vrsta: Posest, Zazidljiva

Letnik: Ni podatka

Nadstropje: Ni podatka

Regija: LJ-okolica

Upravna enota: Domžale

Naselje: Loka pri Mengšu

EI: Ni podatka


Cena: 238.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
740 m², zazidljiva, stavbno zemljišče, Zemljišče 751 m² za gradnjo eno ali dvostanovanjske hiše, top lokacija, prodamo. Cena: 238.000,00 EUR

Dodaten opis

V mirnem naselju v Loki pri Mengšu prodamo zemljišče za gradnjo eno ali dvostanovanjske hiše, ki nudi popoln umik od vsakodnevnega vrveža.  

Na zemljišču je starejša hiša, ki se nahaja v slepi ulici s pogledom na travnike. 

  • Velikost zemljišča  – 740 m²
  • Priključki: vsi potrebni priključki na parceli (vodovod, optika, elektrika, plin)
  • Možnost gradnje SSd - stanovanjska gradnja z dejavnostjo
  • Hiša se nahaja v slepi in je umeščena v prostor, da vam omogoča veliko mero zasebnosti (K+P+1N). Zgrajena l. 1950  s kletjo in pritličjem in l. 1985 obnovljena ter dograjena z dodatnim nadstropjem, garažo in delavnico.

LEGA prostorov  – V (zelenica s potokom Pšata), J (velik vrt s sadnimi drevesi), S (zelenica z drevesi in parkirišče) Z (dovoz na parcelo) 

V bližini je vsa potrebna infrastruktura, kot so trgovine Tuš v Mengšu, Spar v Trzinu, vrtec Mengeš, NLB banka, osnovna šola Mengeš, glasbena šola, zdravstvena postaja Mengeš, lekarna in druge storitve, kar vam zagotavlja udobno in prijetno bivanje.

Okoliška narava Mengša je pravi raj za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo (Mengeška koča, Rašica, bližina Alp), kolesarjenje, tek in sprehodi med travniki in gozdovi.

Vpisano v zemljiško knjigo brez bremenPridobljeno imamo lokacijsko informacijo za gradnjo. Komunalni prispevek je plačan. 

Za več informacij smo vam na voljo. Vabljeni na ogled!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzeme del stroškov prodaje v višini 2% + ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en