Posredovanje: Prodaja

Velikost: 93.1 m2

Vrsta: Poslovni prostor, Kombiniran prostor

zgrajeno leta 1995

Nadstropje: P

Regija: Podravska

Upravna enota: Maribor

Naselje: MB-Center

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 130.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
93,1 m², kombiniran prostor, zgrajen l. 1995, pritličje, Poslovni prostor 93,1 m² na lokaciji Ul. talcev 24, prostoren, svetel in skrbno urejen, primeren za številne poslovne in trgovske dejavnosti, prodamo. Cena: 130.000,00 EUR

Dodaten opis

V centru Maribora v neposredni bližini Lenta prodamo moderen, prostoren, svetel in urejen poslovni prostor, ki je primeren za različne dejavnosti. Odlikujejo ga kvalitetni materiali, mikrolokacija, funkcionalni tloris, galerija, reprezentativni vhod z velikimi okni, posebni vhod zadaj za dostavo z možnostjo parkiranja. 

Lastnosti:

  • Uporabna površina 93,1 m²
  • Pritličje: 53 m² (vhod, stopnice v prodajni prostor, ločena vrata za shrambo in vhod za dostavo, stopnice do zgornjega nadstropja)
  • Zgornje nadstropje: približno 50 m² (predprostor, pisarniški prostori, dodatna pisarna, manjša kuhinja, ločen WC, garderoba z ločenim WC)
  • Ogrevanje: plinsko na mestni plin
  • Klima: DA, v obeh nadstropjih
  • Varovanje: DA, urejen priklop
  • Tloris prostorov je med slikami

Poslovni prostor je primeren za različne storitvene (kozmetične, masažne, salone, lekarne, zdravstvene storitve, poslovne dejavnosti itd.) in trgovske dejavnosti, razstavne prostore, galerije ter gostinske lokale.

Poslovna stavba je dobro vzdrževana in se nahaja ob urejeni promenadi Lenta. Parkiranje je mogoče v parkirni hiši ali na javnih parkirnih mestih v neposredni bližini. Ker je poslovni prostor v centru mesta, so vse potrebne ustanove, kot so banke, trgovine, pošta itd., zlahka dostopne.

Pridobljeno imamo vso potrebno dokumentacijo. Zemljiškoknjižno urejeno, brez bremen.

Za dodatne informacije in dogovor za ogled nas kontaktirajte na telefonsko številko 031657397 ali nam pišite na mateja@loox-nepremicnine.si. Vabljeni!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzame del stroškov prodaje v višini 2% + ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en