Posredovanje: Prodaja

Velikost: 52.7 m2

Vrsta: Stanovanje, 2-sobno

zgrajeno leta 2002

Nadstropje: 2/2

Regija: LJ-mesto

Upravna enota: Lj. Vič-Rudnik

Naselje: Rudnik

EI: C (35 - 60 kWh/m2a)


Cena: 248.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
52,7 m², 2-sobno, zgrajeno l. 2002, 2/2 nad., prodamo. Cena: 248.000,00 EUR

Dodaten opis

Na Rudniku v bližini Rakovnika v manjši lepo urejeni večstanovanjski stavbi prodamo svetlo in prostorno 2 sobno stanovanje s čudovitim pogledom na okolico ter z lastniškim parkirnim mestom v garaži.

Stanovanje ima funkcionalen tloris in se nahaja v 2. nadstropju. Obsega hodnik z vgradnimi omarami, spalnico, večjo kopalnico, osrednji dnevno bivalni prostor, kjer je združena kuhinja, jedilnica ter dnevna soba z izhod na večji balkon. Kvaliteto bivanja vam dodatno nudi JZ lega z veliko sončne svetlobe ter  prijetnimi razgledi iz balkona. Pripadata mu tudi shramba v mansardi in parkirno mesto v garaži (11,5 m²).  Okna imajo notranje žaluzije ter zunanje roloje, ki bodo kljubovali vsem vremenskim razmeram in vam omogočali učinkovito zaščito tudi pred mrčesom. V ceno je vključena oprema.

Lega: JZ (osrednji dnevno bivalni prostor), S (spalnica).

Površina:

  • bruto površina: 64,2 m²
  • neto površine:   52,7 m²
  • balkon:    3,8 m²
  • shramba: 3 m²
  • parkirno mesto: DA, 11,5 m²
  • klima:   DA
  • Dvigalo:   NE
  • Optika:    DA

Stavba je redno vzdrževana in ima upravnika. Parkiranje je mogoče tudi za rampo. Za stavbo je večja skupna zelenica, ki jo lahko uporabljate za igrišče. Ogrevanje je na plin. Vsaka bivalna enota ima svojo plinsko peč s števcem.

Soseska je obdana z veliko zelenih in rekreativnih površin saj se nahaja tik pod Golovcem. V neposredni bližini je vsa potrebna infrastruktura (avtobusna postaja LPP, Zdravstveni dom Vič, lekarna, pošta, OŠ Oskarja Kovačiča, vrtec, trgovine,  NLB banka, Poslovni center Rakovnik, itd.).

Vpisano v zemljiško knjigo brez bremen. Vseljivo takoj.

Za več informacij smo vam na voljo. Vabljeni na ogled!

Posebni pogoj prodajalca je, da kupec prevzeme del stroškov prodaje v višini 2% + 22% ddv, od pogodbeno dogovorjene cene nepremičnine.


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en