Posredovanje: Prodaja

Velikost: 135 m2

Vrsta: Stanovanje, 3-sobno

zgrajeno leta 2023

Nadstropje: 1/3

Regija: Vse regije

Upravna enota: Tujina

Naselje: Tujina

EI: Ni podatka


Cena: 610.000,00 EUR
Natisni Priporoči prijatelju
135 m², 3-sobno, zgrajeno l. 2023, 1/3 nad., prodamo. Cena: 610.000,00 EUR

Dodaten opis

V bližini gradu Miramare v Trstu je popolnoma prenovljena palača z 10 stanovanji, z velikim vrtom in bazenom, ki bo lastnikom zagotavljal veliko mer zasebnosti in sproščenosti. 

Palača se nahaja v kraju Grignano, v bližini gradu Miramare. Stanovanja imajo čudovit razgled na Tržaški zaliv. V bližini je starodavna železniška postaja Miramare.
Do centra mesta lahko pridete z avtomobilom (deset minut), z avtobusom, vlakom, poleti pa tudi s trajektom (odhod s pomola Grignano).
V kletni etaži pod vrtom je predvidena gradnja garaže s parkirnimi mesti in motorji za izključno uporabo lastnikom. 

Stanovanje se nahaja v 1. nad. in je sestavljeno iz predsobe, odprtega dnevnega prostora s kuhinjo, balkonom in pogledom na morje, velike dvoposteljne sobe z lastno kopalnico, druge dvoposteljne sobe in popolne kopalnice s tušem. Stanovanje gleda na vrtno stran.

Za bolj podrobne informacije o tej nepremičnini, vključno s podrobnimi slikami in opisi, nas pokličite in z veseljem vam bomo predstavili celoten projekt.

Ne zamudite priložnosti za nakup takšne nepremičnine. Pokličite nas in si zagotovite svoj termin ogleda, kjer boste lahko iz prve roke videli vse, kar ta nepremičnina ponuja. Naš strokovni tim vam bo z veseljem odgovoril na vsa vaša vprašanja in vam pomagal pri nakupu vaše nove nepremičnine.

Vabljeni k ogledu!


Dodatni dokumenti


Kontakt

Prodajalec: LOOX NEPREMIČNINE, Mateja Funtek Derča s.p.
Naslov: Kolodvorska 6a, 1000 Ljubljana
GSM: 031 657 397
Email: mateja@loox-nepremicnine.si

Vaše povpraševanje

en